Alice Gontier
|
23 Oct 2010, 15:21
|||
|
|||
Ce e ciudat e ca m-am obsedat de o melodie!Nu pot sta fara ea pur si simplu.Ce melodie?Guns N' Roses-You could be mine!Cine se gandea?In fine...
Saptamana asta a trecut si ea repede...Miercuri am cantat din nou la tobe pe o melodie de la The Beatles...NICI O OBSERVATIE nu mi-a facut profesorul!Din cauza tobelor iubesc eu zilele de Miercuri... Trebuie sa facem un proiect la Romana...sunt in echipa cu inca trei fete,si una dintre ele ma scoate din sarite!Face pe sefa,si imi doresc sa se linisteasca daca nu vrea sa regrete faptul ca m-a intalnit!,,Tu faci aia,tu faci aia,tu faci aia"!E ca o moara stricata!Mi-a spus ca eu numai voi desena ceva pe fundalul plansei de la proiect,si a doua zi s-a revoltat ca de ce n-am facut poezie.Copila aia e batuta-n cap!Ieri de exemplu a trebuit sa mearga undeva cu diriga dupa scoala si cu inca cativa colegi(pentru o sceneta ce o vor face Luni la judecatorie) si nu mai puteam face proiectul dupa scoala.A spus sa-l facem la 4.Da' ce,eu imi stric programul pentru ea?Vroiam sa ma uit la Terminatorul 2,si puteam sa-i zic in fata ce aveam de gand sa fac.Eu nu imi stric ziua ca asa zice ea! Asa...Luni mergem la judecatorie...NU,N-AM FACUT NIMIC RAU! Cativa colegi de-ai mei fac o sceneta...cineva e avocat,altcineva procuror,ala cu care fac meditatii la mate e judecator...si uite asa... Si marti plecam de la ore,la fel ca luni!Numai ca nu cu diriga,ci cu profa de istorie...Oh si am ales sa dau teza la istorie...apai din ambele clase de a opta numai 10 dau teza la geogra... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Alice Gontier - by Alice Gontier - 03 Oct 2010, 13:30
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 09 Jul 2011, 16:39
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 12 Jul 2011, 13:45
RE: Alice Gontier - by Alice Gontier - 30 Jul 2011, 16:07
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 12 Oct 2010, 20:27
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 23 Oct 2010, 15:21
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 26 Oct 2010, 20:36
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 27 Oct 2010, 21:41