O intalnire pe alee
|
23 Oct 2010, 14:36
|||
|
|||
Am privit cerul care era plin de ciori ce treceau in zbor pe deasupra capului meu. Era destul de frig. Vantul misca crengile copacilor , facandu-le sa se inchine in fata sa. Soarele nu se mai vedea , iar norii isi faceau loc , alcatuind ceata. Mi-am tras roba mai aproape de mine si mi-am bagat mainile in buzunar. Ma plimbam pe Aleea Nocturn de 10 minute, si nu vazusem pe nimeni cunoscut. Pe de o parte si de alta a sa , se zareau magazine devotate Magiei Negre. Ma cam speria acest loc , dar inca aveam speranta sa gasesc pe cineva cunoscut.
Am vazut , intr-un final , o persoana ce purta roba de la Astropufi. Nu o puteam vedea la fata ,deoarece statea cu spatele. M-am apropiat de ea si am atins-o pe umar. Aceasta se intoarse, iar eu , recunoscund-o, i-am spus: "Luna! Ce faci aici?" ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Doar ... o micã întâlnire. | Laura Allwen | 9 | 1,564 |
27 Dec 2010, 22:02 Last Post: Scarlett Soul |
|
^o noapte pe alee^ | Evelyn Steel | 19 | 2,767 |
28 Nov 2010, 19:06 Last Post: Jade A. Crawford |