cautari peste cautari.
|
23 Oct 2010, 14:46
|||
|
|||
Ar trebui sa le spun.La amandoua.Crystal era o adevarata prietena,era gata sa ma ajute desi deabia ma cunoscuse.Si Jessica parea la fel de draguta si imi puteam da seama ca si ea avea sa imi fie o prietena buna.Amandoua aveau.Dar oare daca le spuneam ar mai fi venit cu mine?Am tras aer in piept si le-am privit pe rand pe fiecare in ochi apoi am inceput :
-Pai Jess...vroiam sa merg..sa mergem la Azkaban. Fata nu spuse nimic ci doar astepta sa continui asa ca am facut-o. -Vedeti voi...eu am mai avut o sora.Cand aveam 8 ani am aflat ca a murit intr-un accindent de masina si am trecut cu greu peste asta.Cand am aflat ce sunt defapt am aflat si cum fusese omorata : de Lordul Voldemort si doi Devoratorii ai Mortii.Cred...adica sunt sigura ca acesti doi Devoratori sunt acum la Azkaban.Si vreau sa-mi razbun sora.Si daca...nu sunt atunci banuies ca am facut doar o calatorie degeaba.Insa nu vreau sa risc.Daca sunt acolo ii voi face sa plateasca.Si speram ca Crystal si tu...daca vrei desigur sa veniti cu mine. Am terminat de vorbit si am aruncat o privire pe geam asteptand raspunsul celor doua. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|