Secretele coridoarelor
|
23 Oct 2010, 15:30
|||
|
|||
Era pentru prima oara in ultimele luni de cand devenisem obsedata de baiatul din tablou cand acesta avea incredere in noi si ne impartasea ceea ce gandea.
"Edward acum ca suntem prietenele tale ar trebuii sa ne povestesti cate ceva despre tine!" "Nu am mai vorbit niciodata cu niste prieteni,asa ca imi este teama sa va spun ceea ce simt! Spuse acesta lasand pentru prima oara privirea in jos. [b]"Din totdeauna am fost un print rasfatat care s-a bucurat de placerile vietii si nu a stiut sa aprecieze niciodata ce a avut.Am avut de mic tot ce imi puteam dori,insa niciodata respectul oamenilor pe care ii conduceam.Am fost un nenorocit si un despotic.Parca nu imi venea a crede ce spunea acesta. "Nu te inseli,esti prea bun ca sa fii asa!"I-am zis simtit o lacrima curgandu-mi pe chip. "Alice stiu ca asa ma consideri,insa daca eram asa bun de ce tocmai oamenii mei m-au omorat la frageda varsta de 18 ani?Am inlemnint si nu stiam de ce.Pentru simplul fapt ca imi stia numele sau pentru ca fusese omorat atat de tanar.[/b][/color] "Dupa cateva zile de la pictarea acestui tablou,am coborat la masa de seara.Valetii imi adusesera cele mai bune bucate si eram insotit de cele mai frumoase femei.Insa dupa prima bucata am cazut lat la podea.Mancarea era otravita,iar eu dupa cateva ore nu am rezistat si m-am dus.Si regret fiecare secunda de domnie.Nu mai puteam spune nimic eram ingrozita de ceea ce tocmai acesta ne spunea.Eu si Rose am ramas in tacere. Off ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|