Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 16:06
|||
|
|||
Mintea imi era limpede,corpul nu.Daca doar pentru o clipa ochii m-ar fi ascultat si nu s-ar mai fi uitat la lumina verde ce provenea din bagheta vrajitorului poate reuseam sa fug.
Apoi mi-am adus aminte de cand eram cu Rose la "Salcia Batausa".Pentru a reusi sa intram in tunel Rose spusese "Confundus" iar salcia ne-a lasat.Oare va merge si pe el?Nu am cum sa stiu daca nu incerc. Am incercat din rasputeri sa raman calma cat timp mergeam.Cand sa rostesc vraja lumina verde a disparut din fata mea.Am ramas pentru cateva secunde cu ochii asa dupa care am inceput sa clipesc.M-am uitat peste tot in jurul meu dar numai era nimeni.Nici urma de vreun vrajitor.Nici urma de nimic,doar de un lac la 20 de metri in fata mea. Am vrut sa plec de aici si sa le gasesc pe Bell si Desiree.Probabil ca ele ma cauta acum.Singura problema era ca nu stiu cum sa mai ies de aici,cum sa ma mai intorc inapoi. "Lumos" am soptit si varful baghetei s-a aprins.Puteam vedea ceva printre umbre.Nu stiam ce e pana cand... Am tipat cat de tare am putut si am inceput sa fug cu paianjenul gigantic in urma mea. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|