Vise ciudate
|
23 Oct 2010, 17:09
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:Are cv probleme cu inima, si a stat internata 2 zile, si a adormit in spital, singura in salon, si a avut un cosmar si si-a rupt piciorul, pentru ca s-a zbatut prea tare, si a picat nu stiu cum. This is really creepy Imi pare rau pentru prietena ta. Helena D. Rose Wrote:Lol, si l-am visat pe Voldy ca se barbierea (desi n-avea barba) si aveam vaga impresie ca baiguiam in somn niste replici din primul filmDeja mi-l imaginez pe Voldy cu barba si mustata (secsos O.o) Cred ca si eu am visat chestii din HP...dar I don't remember Sa vedem...vise ciudate Sincer, sunt chiar prea multe si nu le tin minte Am visat odata ca eram ingropata de vie Si altadata, un pic mai recent, am visat ca eram intr-un lift defect care a explodat Dar de cele mai multe ori visez sange si moarte, nu stiu de ce.Si incep sa fac planuri pentru crime in somn Ma consolez cu faptul ca nu sunt singura care are vise ciudate
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Egipt.. Si alte chestii ciudate.. | Isabella River | 103 | 25,846 |
28 Feb 2010, 13:25 Last Post: Isabella River |