Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 18:02
|||
|
|||
Bell o privi ingrijorata pe cealalta cercetasa. Trebuiau sa o gaseasca pe Eve. Si vie, de preferat.
"-Paianjeni uriasi" murmura Desiree. "-Si varcolaci" ofta Bell. "-Si centauri" chitai cercetasa. "-Oh, taci o data..hai sa o cautam mai bine" propuse Bell, cu chipul palid. Incepura sa strabata padurea, ingreunate de copacii ce isi uneau ramurile deasupra lor. "-Off, copacii astia sunt idioti" mormai Desiree. "-Cum sa fie idioti niste amarati de arbori?!" intreba Bell, cu ciuda. "-Nu vezi ca ne zgarie, sau tu te feresti mai bine?" pufni Desiree. "-Hai sa nu ne mai certam si sa o gasim pe Eve" ofta Bell, incercand sa'si adune gandurile. Ajunse intr'un colt al Padurii, iar Bell simti un aer umed. Dess facu ochii mari, iar cercetasa striga. "-Am mai fost aici" Dess o privi uimita. "-O apa?" intreba ea, cu glasul moale. "-Lacul Negru. Am ajuns aici odata cu Helena si Ronnie" murmura Bell, inaintand. "-Hey, astepta'ma si pe mine" striga Dess, cand cercetasa incepu sa alerge. "Nu'mi zi ca s'a inecat" mormai ea in sinea ei.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|