Un nou inceput
|
23 Oct 2010, 18:11
|||
|
|||
Doar tu vii, dar si pleci nevazut,nestiut,
Cald si tacut, ca o privire... Doar tu iei dar si dai viata unui sarut.. Ce l-am pierdut prin lacrimi de iubire.. A plecat! m'am gandit eu, lasand o ultima lacrima sa imi alunece pe obraz. Era poate a mia din acea dupa-amiaza. Dar pur si simplu nu reuseam sa las trecutul in urma si sa ma uit o data in fata mea. Puteam sa fiu fericita, si totusi alegeam sa traiesc in trecut..sa'mi aduc aminte de fiecare data de ce intamplase. De ce ea? De ce nu orice alta fata? Si el.. Am alungat gandul cu un mic oftat. M'am ridicat de pe treptele de la intrare si am inceput sa merg prin iarba de un verde smaraldiu. Cativa boboci se uitau interesati la mine. Nu eram sigura daca ma considerau o sefa de casa sarita de pe fix. In clipa aia chiar nu'mi pasa. Vroiam sa fiu singura, sau poate in compania cuiva care sa ma inteleaga. Sprijinita de un copac, statea Ginny. De cand nu am mai vazut'o mi'am spus, indreptandu'ma spre stejarul falnic de pe malul lacului. "-Hey, Ginn" am salutat eu, cu o voce ragusita.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|