Lectia VI
|
23 Oct 2010, 18:19
|||
|
|||
Am intrat in clasa si m-am asezat in banca de la fereastra uitandu-ma pe geam.Eram pierduta in ganduri cand doamna a inceput sa ne predea.Am ascultat atenta si mi-am luat notite apoi am inceput sa rezolv intrebarile :
1)Care vi se pare cea mai interesanta superstitie? M-am uitat peste notite.Erau multe dar m-am decis la doua: -daca spargi o oglinda vei avea 7 ani de ghinion -daca iti musti limba cand mananci inseamna ca ai spus o minciuna 2)Ce superstitii ale Incuiatilor cunoasteti voi?Puteti sa imi da-ti exemple? -daca un om moare cu ochii deschisi ia pe cineva dupa el -daca te mananca mana dreapta dai bani,daca te mananca cea stanga primesti bani -aduce ghinion sa intri in Anul Nou fara un ban in buzunar -cel ce va sta pe coltul mesei nu se va casatori niciodata 3)Credeti in asemenea superstitii? Nu desigur.Daca se intampla ca o superstitie sa se adevereasca eu una cred ca e defapt destinul. I-am dat pergamentul doamnei multumita de parerea mea si am asteptat concluzia dansei. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|