Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 18:20
|||
|
|||
"-Hey, astepta-ma si pe mine" , am strigat eu catre Bell.
Excelent.Doar Eveline nu putea sa se inece, nu-i asa?Pare prea tanara ca sa aiba ganduri sinucigase. "-Nu, chiar vorbesc serios, asteapta-ma", am tipat eu inca o data. Dar Bell nu se opri din alergat.Dat fiind situatia nu tocmai roz, m-am simtit si eu obligata sa fug cat ma tineau picioarele.Si exact asta am facut. In jurul meu nu era nimic; doar covorul nesfarsit al frunzelor doborate de vant si copacii ce isi lasau amenintatori crengile aplecate.Iar asta ma facu sa ma intreb ce animale salbatice isi faceau veacul in Padurea Interzisa... Cand am ridicat gafaind capul, am observat ca Cercetasa nu mai era. La naiba, nici Eveline si nici Bell n-au pic de instinct de autoconservare.Trebuia sa stam in grup, nu?Exact.Unde-i grupul?Nu-i grupul! Am incetinit pasul si m-am uitat mai atenta in jur.Se parea ca ajunsesem unde trebuia; suprafata intunecata a lacului din padure stralucea la lumina Lunii Pline. "-Bell, unde esti?" am strigat nesigura.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|