Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 18:35
|||
|
|||
Alergam si alergam si paianjenul urias in spatele meu.Am strigat iarasi cat de tare am putut "ajutor" m-am uitat in spatele meu si am strigat "Confundus" iar paianjenul a incetinit si a inceput sa se indrepte intr-o directie opusa mie,lovindu-se de cativa copaci,pana disparu din raza mea vizuala.
M-am uitat in jur,lumina baghetei trecand printre copaci.Nici urma de Desiree si Bell.Am inceput sa merg si sa ma uit.Cateodata le mai strigam pe Bell si Desiree dar nu primeam inapoi decat urletele lupilor. -Si acum ce fac?Nu te am decat pe tine si nu ma ajuti decat cu iluminatu. "Iluminatul"... -Asta e! am strigat si am aruncat o scanteie rosie in aer care a luminat toata padurea pentru 10 secunde.M-am uitat atenta sa zaresc alta lumina.Dupa un minut o lumina rosie se zari in aer.Era aproape de mine.Era... -Lacul!! am strigat si am inceput sa alerg inapoi spre lac si spre lumina. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|