Lectia VI
|
23 Oct 2010, 18:44
|||
|
|||
1. Care vi se pare cea mai interesanta superstitie?
Cred ca cea cu oglinda sparta deoarece mi se intamplase si mie acum ceva timp, ba chiar sparsesem o oglinda in 2 jumatati perfect egale, si totusi nu pot spune ca am avut ghinion. Desi uneori imi pun intrebarea daca aceasta superstitie ar putea fi adevarata... 2. Ce superstitii ale Incuiatilor cunoasteti si voi?Puteti sa imi dati exemple? ~cine prinde buchetul aruncat de mireasa in ziua nuntii va fi urmatoarea mireasa ~daca mirele iti vede rochia inainte de nunta e semn rau ~daca treci pe sub o scara ai 7 ani de ghinion ~daca porti cu tine o laba de iepure iti poarta noroc ~daca gasesti un trifoi cu 4 foi vei avea noroc ~daca iti lasi geanta pe jos nu vei avea probleme cu banii ~daca te mananca mana stanga iei bani, iar cea dreapta dai ~daca te mananca nasul vei avea o zi proasta ~daca te mananca urechea va ploua ~daca stranuti dupa ce zici ceva inseamna ca e adevarat ~daca te mananca talpa vei avea un drum lung 3.Credeti in asemenea superstitii? In general nu, poate nu strica cu nimic sa porti cu tine un obiect ce se spune ca e norocos, deoarece iti da incredere in tine stiind ca iti va purta noroc, dar chestii de genul pisicii negre sau oglinzii...rar se dovedesc a fi adevarate. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|