Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 18:51
|||
|
|||
Bell, Eveline...cineva pe aici?La naiba, nu trebuia sa facem niciodata prostia de a da petrecere fara tigari si alcool in Padurea Interzisa.
Am privit suprafata neteda a lacului.Eram nesigura, pe cine sa caut?Oricum nu stiam cum sa ajung inapoi la Castel.Mi-am dat suturi mentale, impunandu-mi ca pe viitor sa invat mai bine Imprejurimile Hogwarts-ului.Un Cercetas singur si neexperimentat in Padurea Interzisa era egal cu intamplari nu tocmai placute. Am soptit mai patrunzator Lumos, sperand ca bagheta va da o sursa de lumina mai puternica, mai bine definita.Si apoi am inceput din nou sa strig, fara sa iau in seama creaturile ce puteau sa ma auda. "-Bell...Eve?" Ma asteptasem doar la o tacere dura.In schimb, am auzit cateva murmure venind parca de la mare adancime. M-am intors si am vazut cateva luminite rosii sclipind in aer, langa un fel de groapa subterana. M-am pus in genunchi si am luminat cu bagheta locul.In sfarsit am gasit ce cautam. Am tras adanc aer in piept. "-Bell, de ce dracu' a trebuit sa uiti tigarile in Castel?" am tipat eu.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|