Children of the Damned
|
23 Oct 2010, 19:11
|||
|
|||
Am alergat si mai tare spre lac cu bagheta inainte.Poate trebuia sa o tin in jos pentru ca m-am impiedicat de ceva si am cazut,scapand bagheta din mana.M-am ridicat scuturandu-ma de frunze si de noroi si m-am uitat la buturuga de care m-am impiedicat.M-am dus sa imi iau bagheta si am simtit o durere in genunghi.Am luminat si am vazut ca blugii erau rupti si o zgarietura adanca era si ea acolo.
-Ohh grozaav!!Ce o sa se mai intample!? am strigat si am inceput sa merg spre lac de data asta atenta pe unde merg. Cand am ajung la lac m-am uitat dupa Dess si Bell dar nu era nimeni. -Bell?Desiree?Sunteti aici? am strigat eu si nu am primit nici un raspuns. -Grozav am murmurat si m-am asezat pe malul lacului. Am luat o pietricica si am inceput sa arunc in lac,apoi inca una si inca una pana cand lacul a inceput sa bolboroseasca.M-am ridicat si m-am uitat atent.Apoi lacul se linisti.Am rasuflat linistita si m-am intors cu spatele la el luminand printre copaci.In nervi care ii aveam ar fi mers o tigari si alcoolul lui Desiree. -De ce nu ai luat alcoolu si tigarile cu tine Desiree!? am strigat eu nervoasa si in acelasi timp asteptand un raspuns. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|