Un nou inceput
|
23 Oct 2010, 19:25
|||
|
|||
"Nu stiu....te-ai inchis in tine
Parca....parca ti-e frica de ceva Uneori....uneori simt ca....ca ti-e frica de iubirea mea" -Nu stiu ce sa iti zic Bell,nici macar nu sunt in stare sa imi potolesc sentimentele. Si chiar asa e de cand s'a jucat cu mine parca soarele nu mai rasare si la mine. -Da la tine care e povestea Ginn? tu pari mai trista ca mine,si nu imi place sa te vad asa! a spus bell in timp ce isi punea un brat dupa umerii mei. -Baiatul cu care am fost,m'a parasit pentru altcineva. Ce doare mai tare e ca o cunosc pe acea fata,am fost prietene pana sa il intalnesc pe el,dar am fost asa de proasta si nu mi'am dat seama ca defapt el se folosea de mine ca sa ajunga la ea,e prea dureros. Simt ca ma sufoc. Amurgul era pe sfarsite,si era gata ca luna sa intre pe scena in stilul ei maret. Se posta pe cer rotunda si mai mare ca niciodata,acum lacul parea misterios,parea ca ascunde secrete. Secrete de dragoste nerostitie,tipete si suspine purtate de vant in atatatia ani. -Ginn,imi pare asa rau,dar o sa vezi,o sa treaca mereu exista un nou inceput pentru fiecare. OOC:Bell continua tu si nu s'a sfarsit ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|