Toamna tarzie
|
23 Oct 2010, 20:00
|||
|
|||
Pret de cateva secunde, Helena avea un chip ganditor cu ochii meditativi dar apoi pe faþa sa inflori ranjetul sau de toate zilele, alaturi de ochii verzi care sclipeau de fiecare data cand avea vreo idee malefica.
"-Am eu o idee."murmura fata, iar ceilalti se uitau la ea curiosi, asteptand o propunere interesanta din partea ei. "-Dar va atentionez de pe acum ca pregatirile farsei va dura putin cam mult..Si nu va interveni Peeves deloc!"zise Helena punand accent pe ultimele cuvinte cand vazu expresia ganditoare a lui Nick. "-Hai ca incepi sa ne tii prea mult in suspans."chicoti Meredith. "-Eu cred ca vrea doar sa ne ia prin surprindere cu vreo idee geniala."îi se impotrivi zambind Bell, dupa care isi atinti privirea asupra Helenei. "-Bun, mai intai vom imprumuta niste PoliPotiune din camara profesorului, din pivnita.." "-Pentru ce?"intreba Nick confuz. "-Lasa-ma sa termin, abia apoi vor fii puse intrebarile. Asa, si vom folosi potiunea aceasta pentru a-l trage in teapa pe Filch.."incpeu cercetasa. "-Pai asta e si scopul farsei!"isi roti ochii Meredith. Bell isi drese vocea, iar Helena continua zambind superior in continuare: "-Luand niste fire de par profei de Transfigurare." Nick se ineca iar Meredith se uita cu ochii mari la Helena, insa Bell spuse: "-Nici eu nu cred ca as fii avut o astfel de idee! Insa cum vom face rost de firele de par?"intreba ea inca uimita. "-Pai..simplu, intram in camera ei cand ea nu este acolo si cautam pieptanul."zise sec Nick care parea sa se fii conformat farsei, dupa care Meredith chicoti. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|