In vizita la spiridusi
|
23 Oct 2010, 20:35
|||
|
|||
Bell ramase usor pe ganduri si o lua pe Ashlyn de o parte.
"-Aa, avand in vedere ca tu esti singura mai mare, crezi ca e o idee buna sa dam unor eleve din anii mai mici bauturi alcoolice?!" intreba ea, usor ingrijorata. "-Nu inteleg de ce iti faci griji" chicoti Ashlyn. "-Pentru ca daca una din ele ajunge la spital sau afla directorul ca s'au imbatat cu sefa casei, nu voi fi premiata!" raspunse Bell, usor sarcastica. "-Dar nu le bagam in coma alcoolica" replica Ashlyn. "-Noi nu, dar daca se baga singure?" intreba Bell, inca ezitand. "-Fie atunci, fara alcool. Dar eu pot sa beau?" chicoti Ashlyn. Bell isi dadu ochii peste cap. "-Ok, doar tu si eu" spuse ea, complice. "-Dar tu de ce ai voie si ele nu?" intreba brusc Ashlyn. "-Sunt sefa de casa, eu dau interdictiile" chicoti Bell. "-Haide..nici macar putin? Daca vor si ele" ofta Ashlyn. "-Bine atunci!" se conforma cercetasa. Ashlyn zambi, plina de entuziasm. "Nu bem nici noi, nici ele. Punct!" sfarsi Bell, iar zambtul de pe chipul lui Ashlyn se pleosti. OOC: V'as ruga sa nu imi schimbati hotararea..E un ordin |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pranzul alaturi de spiridusi | Rose Dawson | 4 | 1,746 |
28 Jan 2011, 22:35 Last Post: Rose Dawson |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,176 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |
|
O vizita in bucatarie | Lyra Dust | 14 | 2,991 |