O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
23 Oct 2010, 22:03
|||
|
|||
O imaginam pe Cryss un mic copil cu un zambet larg si sincer.In copilarie e clar cand zambesti si cand plangi,totul pare asa de simplu.Sa spui cuiva "te iubesc" fara sa simti nevoia sa dai explicatii aiurea.Sa spui "te doresc" si toata lumea sa inteleaga "ca prieten de joaca".Dar acum...un cuvant poate strica tot sau nimic.Cand esti "mare" trebuie sa ai grija cum iti alegi cuvintele fara sa dai gres.
"-Vremurile de fetita au trecut.Numai poti sa alergi indiferenta de rochia ta,daca intelegeti ce vreau sa spun?"am zis eu catre fete fiind sigura ca au inteles ce vroiam sa zic. Soarele incepea sa dispara de pe cer si sa se faca nevazuta de dupa dealuri.Frunzele de galbene de toamna straluceau ca niste bijuterii in gatul unei regine. "-Ce mandre pot sa fie in momentul de glorie cand stiu ca ele sunt cele mai frumoase si totusi triste,pentru ca nu toata lumea le observa,si poate pentru cine incearca sa straluceasca nu le da atentie..." Simteam ca lumea se invarte in jurul meu si ametesc usor.M'am pus jos pe iarba uda.Stiam ca imi voi murdarii hainele,dar ce mai conta acuma? Mi'am pus pana la gat si mi'am scos la iveala un lantisor cu trei medalioane. "-Ce ai acolo?"a intrebat Luna curioasa. "-Lantisorul meu!" Avea trei medalioane: 1."L" de Layla primita de la o prietena special pentru mine. 2.O jumatate de inima pe care daca o potriveai cu cealalta iesea: "Best Frinds" 3.Ultimul medalion seamana cu un colt de vampir sau o semi-luna,primita de la el acum multi ani in urma. "-Il porti pentru ca e de la el,asa'i?" "-Nu!Il port pentru ca imi place."am dat eu raspunsul sec. Privirea lui Cryss imi dadu'se de inteles ca nu la acest raspuns se astepta,dar asa era.Medalionul il purtam si cand il iubeam si cand il uram,insa mereu eram constienta de la cine e. OOC:Cryss,nu are cum sa para prostesc No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|