In vizita la spiridusi
|
24 Oct 2010, 11:36
|||
|
|||
Bell zambi. Se apropiase atat de mult de Ashlyn in ultima perioada.
"-Dap, sunt bine" raspunse ea, incercand sa para cat mai vesela. Nu era, dar trebuia sa se faca. Pentru cercetasii ei. "-Ti'e dor de Rose, nu?" o intreba Ashlyn, cu o urma de regret in voce. "-Da" sopti cercetasa, cu o voce ragusita. Ramasera usor in liniste, timp in care Jessica si Eve incepura sa susoteasca intre ele. "-Nu am cunoscut'o niciodata..dar din moment ce e sora ta" ofta Ashlyn. "-E cea mai buna sora" replica Bell, cu privirile indreptate spre chipul cercetasei. "-Geamana?" chicoti Ashlyn. "-Dap..nunima mea" raspunse cercetasa, zambind. Incepea sa'si revina. Prezenta cercetaselor ii aduse din nou un zambet larg pe buze. Ce pot face prietenii. "-Acum, haideti sa gatim totusi ceva!" spuse ea, entuziasmata. Se ridica repede, iar Ashlyn zambi. "-Sefa noastra are chef de mancare!" chicoti Eve. "-Sa stii ca da" replica Bell, uitandu'se dupa un sort. "-Deci..ce facem?" intreba astropufa. "-Am invatat de la mama cum se face o friptura din pui la cuptor cu busuioc si cartofi copti" raspunse Bell. "-Wow, suna foarte bine" replica Eve. "-Dap, chiar e foarte buna" continua Bell. "Eu si Ashlyn ne ocupam de friptura, iar voi doua veti face salata" spuse ea. "-Si ce punem?!" intreba Jessica. "-E ceva mai special. Puneti rosii, branza, ceapa, ulei de masline si masline verzi" raspunse cercetasa, punandu'se pe treaba.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pranzul alaturi de spiridusi | Rose Dawson | 4 | 1,746 |
28 Jan 2011, 22:35 Last Post: Rose Dawson |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,176 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |
|
O vizita in bucatarie | Lyra Dust | 14 | 2,990 |