! Lectia III !
|
24 Oct 2010, 11:37
|||
|
|||
Plictisita Luna incepu sa scrie , desi nu avea nici o idee despre ce ar putea , nici macar un gand . Spera ca ideile sa ii vina pe parcurs .
Incerca prima intrebare : Ce meseria ati vrea sa practicati daca ati fii un Incuiati ? De ce?Argumentati. Mi-ar placea sa lucrez in domeniul artei sau al muzicii . De ce ? Pentru ca nu imi place sa fac ce imi zic altii , nu suport sa fiu prinsa in normele impuse de altii si ... asa ma pot exprima mai bine . Credeti ca este esential ca un Incuiat sa aiba o profesie cat mai importanta ?De ce ? Nu neaparat cat mai importanta , ci sa ii si faca placere . Dar este important si sa castige bine , pentru a se putea intretine . Ati vrea sa fiti in locul Ministrului, care stie despre Lumea Magiei ? De ce ati vrea sa fiti in locul lui/ de ce nu ? -Cum ati reactiona la socul aflarii despre Lumea Magiei ? Nu ! Chiar deloc ! Nu as vrea pentru ca el asa este prins intre doua parti , plus ca e plin de responsabilitati atat fata de el cat si fata de Incuiatii pe care ii conduce . Si mai nou si fata de lumea magica din interiorul careia nu face parte . Sa le explice Incuiatilor ce se intampla atunci cand magia actioneaza intr-un mod cat mai logic . La socului aflarii despre lumea magica nu pot decat sa banuiesc cum as actiona , probabil ca nu as crede la inceput . Citi raspunsurile si apoi Luna inmana pergamentul profesoarei . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,852 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,845 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,739 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,260 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,645 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |