Lectia VI
|
24 Oct 2010, 12:16
|||
|
|||
In ultimul timp am fost foarte ocupata cu Zonko, si celelalte ore, asa ca am lipsit mai des de la orele de Previziuni.
Am intrat in clasa la jumatetea orei, scuzandu-ma. ''Buna-buna ziua. Ma scuzati. Am fost retinuta la Biblioteca'',am oftat, privind podeua. Profesoara blanda imi zambii, si ma poftise sa iau loc. Probabil stia cat de greu este sa fii anul VII, si sa te imparti in toate locurile posibile. Am apucat repede pergamentul, si-am inceput sa raspund intrebarilor. 1. Care vi se pare cea mai interesanta superstitie? Superstitia : Daca iti musti limba cand mananci, arata ca tocmai ai spus o minciuna, pentru ca si mie mi sa intamplat acest lucru. 2. Ce superstitii ale Incuiatilor cunoasteti si voi?Puteti sa imi dati exemple? Pai, este o singura superstitie care mi-o amintrsc acum, cea in care n-ai voie sa speli in zilele de vineri. 3.Credeti in asemenea superstitii? Nu, si da. In unele nu, in unele da. Dar totusi este foarte interesant sa crezi in aceste superstiti, pentru ca iti condimentezi viata cu putina magie difertita. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|