Your favourite lyrics:x
|
24 Oct 2010, 15:59
|||
|
|||
Cu gluga pe cap
Cu boxele pe geam.. In semne de protest.. Noi ne vom conforma.. Mereu am sa detest banii, politica.. Astept sa vina ziua in care va voi teripila.. Asalt Rifle descarc in ceafa ta.. Asa ca fuga sau repede demisia.. Satul de parveniti.. no.. nu poti impiedica.. Multimea tipa, sparge toate vitrinele.. Gaze lacrimogene, venim ca termitele.. Ah.. Cu ochii pe scandal, mai rau ca pe stadioane, Vrem capital si venit poate chiar milioane.. Iesiti toti pe balcoane suntem ca o galerie, Huliganii de pe strada facem anarhie.. No.. venim cu gluga pe cap.. O sa ramai socat, suntem gata de asalt.. Degeaba o luati la fuga.. Baietii tot o sa v-ajunga.. Cu bata-n mana si cu gluga-n cap Fiti pregatiti, suntem gata de asalt.. Cu gluga trasa pe cap, inconjurat de-ai mei.. S-a cam terminat jocul in care erati Dumnezei.. Rad de mine simplu om ca cica nu vad realitatea.. Jur c-as vrea sa-i vad cum mai zambesc dupa ce-i prind pe dreapta.. Au tot si totusi vor putinul ce-l avem noi.. Dar n-avem pret pe inimi, inime de fier, mars inapoi. Afla ca poti sa ai hartii si vise, n-avem pret pe vise.. Ai crescut in puf si fite, vorbeai cumva de ambitie ? In viata, m-ai invatat ca tot ce n-am voie sa stiu, Ai vrut sa-mi dai modele cam cum ar trebui sa fiu, M-ai facut sa cred ca m-am nascut intr-o tara saraca.. Veniti pe rand, noi cand venim, venim toti odata. Toti! De la t***e pan la hoti.. Toti! De la oameni normali la mafioti.. Toti! De la prosti la destepti, de la batrani la nepoti.. Toti! De la primul la ultimul satuli de hoti.. Degeaba o luati la fuga.. Baietii tot o sa v-ajunga.. Cu bata-n mana si cu gluga-n cap Fiti pregatiti, suntem gata de asalt.. Vescan FTW !! \m/ You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Top 10 favourite stars | Ivy Thibault | 7 | 2,601 |
19 Jun 2012, 18:31 Last Post: Kurt F. Malfoy |
|
your favourite lyrics :x | Hayley M. Alden | 3 | 1,559 |
18 Oct 2010, 09:00 Last Post: Bella Emily Rose |