In vizita la spiridusi
|
24 Oct 2010, 16:38
|||
|
|||
"Dorinta iti este indeplinita!" am spus razand.
"Bun si ce punem mai intai?" ma intreba Ev. "Nu stiu, intreab-o pe Maiestra Bell" raspund eu inca razand. Eveline se intoarse spre cercetasa si o intreba curioasa: "Ce facem mai intai?" "Pai eu voi taia rosiile, Jess tu poti sa tai ceapa , Ash ma va ajuta cu maslinele verzi si uleiul de masline iar tu poti sa aduci branza si sa o tai" explica aceasta. Toate trei am aprobat. "Si de unde iau ceapa?" intreb eu. "Dintr-un loc mare si rece numit <frigider>" raspunse Ev sarcastica. Ashlyn chicoti. "Mi-a spus mama ca reteta iese si mai gustoasa daca adaugi niste vin inainte sa pui friptura la cuptor." spuse Ash. "Buna idee!" continua Bell. Am luat ceapa si am inceput sa o maruntesc. "Plangi?!" intreba Ev ingrijorata. "Nu" am raspuns razand. "E din cauza cepei , cred" adauga Ashlyn care cauta branza. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Pranzul alaturi de spiridusi | Rose Dawson | 4 | 1,746 |
28 Jan 2011, 22:35 Last Post: Rose Dawson |
|
spiridusi de casa in tura de noapte... | ioanamalfoy | 13 | 3,176 |
05 Jun 2010, 16:24 Last Post: ioanamalfoy |
|
O vizita in bucatarie | Lyra Dust | 14 | 2,991 |