Snowflakes in Hogsmeade .
|
24 Oct 2010, 17:36
|||
|
|||
''Stai linistita'',am spus, zambind.Te ajut eu !Dar, de ce ai adus atatea cadouri?,am intrebat uimita.
''Pentru.. tine,am raspuns Rose, rosiind. ''Hei, Rose.. Nu trebuia sa te deranjezi'',am spus,rosiind.''Doar faptul ca esti aici ma face sa ma simt fericita.'',am soptit. Rose zambii incantata, apoi aranjase cadourile langa bradul de Craciun. Mirosul imbietor din bucatarie, ma purta pe taramuri necunoscute. Stiam de mult ca Ashton era un bucatar grozav. I-am zambit in semn de multumire, apoi am gustat din curcanul gatit pentru toti invitatii mei. ''Are un gust.. wow !'''',am soptit, fermecata. ''Mersi, Ash'', raspunse el, sarutandu-ma pe frunte.''Vrei sa dispar de p-aici cand vin invitatii?'', intreba el, direct. ''Nuu..'',am raspuns, socata.''Oricum, i-am trimis o invitatie si lui Slin, si poate ca va venii si el. Vei avea ocazia sa-l cunosti. E un tip de treaba'',am raspuns sincer. Din hol am auzit cateva injuraturi, apoi pe Rose intinsa pe jos. Am iesit in graba din bucatarie, si-am observat-o pe Rose, care statea intinsa pe jos, si se tinea cu mainile de picior, avand o expresiea care afisa durere. ''Ce-ai patit?'',am intrebat, amuzata. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,224 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,748 |