Children of the Damned
|
24 Oct 2010, 18:24
|||
|
|||
-Si daca eu ma ajung intreaga o sa am grija sa nu primiti niciuna nimic!! striga Bell in timp ce fugeam.
-Ohh nuu eu trebuie sa beau ceva cand ajungem la Castel!! striga Dess. Desi era in situatia in care eram am inceput sa rad.Apoi mi-am adus aminte de vraja care o folosisem cu celalalt paianjen.Mi-am scos bagheta,am indreptat-o spre paianjenii care ne urmareau si am strigat "Confundus!!".Cei 3-4 paianjenii care ne urmareau au incetinit si au inceput sa mearga de parca ar fi beti. Ne-am oprit si noi si ne-am uitat cum se indepartau. -Pentru asta imi dai voie sa beau cand ajungem? am intrebat eu sufland. -Pentru asta primesti 3 sticle de alcool spuse Bell uitandu-se in continuare dupa paianjeni. -Si eu!? intreba Dess iritata -Si tu spuse Bell razand -Haideti sa mergem am spus si am inceput sa mergem -Da...dar pe unde!? intreba Dess frustrata Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|