Children of the Damned
|
24 Oct 2010, 19:31
|||
|
|||
Bell privi dezorientata in jur.
"-Cine gaseste calea corecta primeste doua sticle de bere!" spuse ea, cu un zambet. "-Off, si acuma imi spui" chicoti Desiree, cercetand imprejurimile. Erau inconjurate de un zid masiv de verdeata. Copacii isi intindeau bratele crude, cenusii, spre ele, in incercarea de a le opri printre ei. "-O, nu..eu nu raman aici" mormai Bell, privind o creanga ce ii aparu in cale. "-Mai nou vorbesti cu copacii?!" intreba Desiree, pufnind dezaprobator. "-Mda, nu primesti alcool pentru ca vorbesti urat cu sefa de casa " striga Bell, iar Eve incepu sa rada. "-Primesc eu portia ei?!" intreba aceasta, cu un zambet. "-Dap" chicoti Bell. "-Asta e discriminare" mormai Desiree, disperata. "-Vreau sa iesim o data de aici" ofta cercetasa, asezandu'se pe o plapuma moale de muschi. "Totul e verde" continua ea, enervata. "-Mda, e albastru" pufni Desiree. "-Inseamna ca ai baut prea mult" replica Bell, razand. "-Oare mai iesim vii de aici?" intreba Eveline, cu o voce mica. "-De iesit iesim..numai sa fin imtregi" mormai Desiree. "-Poti sa nu mai fi sadica..macar 5 secunde din viata ta?" intreba Bell, cu o voce taioasa. "-Sincer? Nu!" raspunse Desiree, incepand sa rada. "-Mda. Nu stiu de ce am mai intrebat. N'ai mai fi tu" chicoti Bell. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|