Snowflakes in Hogsmeade .
|
24 Oct 2010, 19:37
|||
|
|||
Soneria suna incontinuu, si eu nu puteam sa-mi fac loc sa trec printre nebunii care dansau fara oprire.
Apele curgeau pe mine, mai rau decat curgeau pe cei care se zbenguiau ca niste nebuni. ''Hei, faceti loc. Trebuie sa deschis usa.,am spus, impingand la o parte cateva dansatoare inraite, Rose , Ev si Jess. ''Te ajute eu !'',spuse Ashton, impingandu-le la o parte pe fetele care deja incepeau sa se simta 'prea bine'. Le-am zambit amuzata, apoi m-am indreptat cu graba catre usa, deschizand-o usor. ''Slin !'',am spus bucuroasa.Ma bucur ca ai reusit sa ajungi Aceasta ma imbratisa usor, intinzandu-mi un pachet frumos aranjat. L-am deschis curioasa,inauntrul lui se afla un trandafir rosu. ''Splendid., am soptit, fericita.''Multumesc mult ! ''Uite, intra in sufragerie, unde toata lumea se simte bine,am spus amuzata. ''Aha, vad ca multi oameni sunt deja beti p-aici, constata el, zambind. ''Deshii'', incepu Ev, care deja avea putin cam mult la bord.''Vreau sa va marturiseshc io sheva voua, fratzilor. Eu sunt inca fata mare !'',tipa ea, amuzata. Toti invitatii se prapadeau de ras, iar eu o priveam socata pe Ev. Speram doar sa nu ajunga mai rau, in fond, era bine, pentru ca se distrau toti, mdar ziua de maine, eh, avea sa se lase cu durere de cap. ''Le mai dai alcoale?, intreba Helena, ingrijoarata. ''De ce, nu ?, intreba Slin, apucand o sticla de Sange de Taur. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,219 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,742 |