Toamna tarzie
|
24 Oct 2010, 19:50
|||
|
|||
Ajunsi in Turnul unde erau dormitoarele profesorilor, cei doi se trezira in fata unui tablou ce infatisa un profet din Antichitate.
"-Parola?" intreba el, facand cu ochiul. "-Off, am uitat parola" mormai Nick, dar Bell chicoti. "-Agrimonia Eupatorium" sopti cercetasa, iar portretul se deschise. "-De unde ai stiut'o?" intreba Nick, cu un zambet vesel. "-Am fost aici aseara" raspunse ea, senina. Se indreptara spre camera pe care scria usor inclinat ~Arwen Jade~ si deschisera usa. "-Verisoara Arwen?" intreba Bell, incetisor. Nimic. "-Bun, nu e aici, verisoara Bell" chicoti Nick. "-Nu sunt verisoara ta" replica Bell, incepand sa rada. "-Asa e..esti mai mult decat atat" raspunse baiatul, cu o voce blanda. Cercetasa zambi si se indrepta spre noptiera. Insfaca pieptenul din fata oglinzii si culese cateva fire de par lungi. "-Seamana cu parul ta" afirma Nick. "-Al meu e mai ciocolatiu" chicoti Bell, comparand firele. "-Asa e" ofta baiatul, privind'o cu blandete. "-Sa mergem" chicoti cercetasa, luand'o inainte. Urcara la etajul VII si intrara in Camera, dar nu era nimeni. "-Oare unde sunt?!" intreba Bell, ingrijorata. "-Poate au uitat sa vina aici" murmura Nick, iesind. Coborara la etajul III si vazura cele doua siluete subtiri, profilandu'se in intunericul noptii. "-Ele sunt" anunta baiatul, apropiindu'se. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|