Snowflakes in Hogsmeade .
|
24 Oct 2010, 20:57
|||
|
|||
-Poate ar trebui so las mai usor cu bautura mi-am spus in timp ce ma pusesem pe canapea cu capul in maini.Muzica duduia in boxe si toata lumea dansa.Nu stiu ce fusese cu mine mai devreme de spusesem acel lucru prostesc insa acum imi venea sa intru in pamant de rusine.De obicei eu nu eram asa.
-Ahh si maine dimineata sa vezi durerea naibii am spus bagandu-mi capul si mai tare in maini. -Sa vorbesti singura e o boala? intreba o voce de baiat si m-am uitat in sus si l-am vazut pe baiatul care il cunoscusem in seara asta,Slin,zambind la mine. -Ahh nu cred am spus razand.Doar ca nu trebuia sa ma prostesc in halul asta si nu stiu ce-i cu mine,eu de obicei nu-s asa am spus dezgustata de mine. -Asa e la petrecere spuse Slin razand apoi se alatura petrecerii Credeam ca sunt singura care innebunise in seara asta dar apoi am auzit o vocea lui Rose strigand tare de pe ringul de dans urmata de vocea lui Jessica si toata lumea incepu sa rada. -Saraca Ashlyn am soptit uitandu-ma la Ash care era uimita. M-am apropiat de ea,i-am zambit timid si i-am spus : -Ashlyn imi pare rau de mai devreme nu stiu ce a fost cu mine,eu chiar nu sunt asa. Ea a zambit si a zis : -LA toti ni se urca la cap cand bem prea mult a spus aratand spre Rosalie si Jessica. -Mda ... am spus razand Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,224 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|