Snowflakes in Hogsmeade .
|
24 Oct 2010, 21:18
|||
|
|||
OOC: Ma omorati cu zile =))))))))))) Sunteti mortali =)))) Mor aici =)))))
M-am apropiat amuzata de Ev, facandu-i cu ochiul. Aceasta zambii, intelegand ca nu eram deloc suparata pentru ca era .. intr-o stare perfecta, chiar ma bucuram pentru ca ei ca se distrau asa cum imi doream ''Asa vreau sa fie petrecerea meaaa !'',am tipat, insfacand de pe masa o sticla de Jack Daniels. Rose si Slin ma priveau uimiti, cum dadeam pe gat lichidul acela auriu. ''Ashlyn !'',tipa Ashton nervos.Nu, te rog. Vei fii beata !,tipa el, ingrijorat. ''Sunt majora acum !,am spus, zambind diabolic. ''Deja te-a prins bautura.., ofta el. Am inceput sa rad ca o nebuna, insa nu intelegeam de ce. Am impins cateva boluri cu popcorn, si cu chiu cu vai m-am suit pe masa, si am cerut DJ-ului ( lui Ashton ), sa inchida muzica, pentru ca vroiam sa tin un speach. ''Deci'',am inceput, incercand sa deschid ochii.''Io va multamesc ca v-ati mutat cururile alea grase de la Hogwarts pan' aci, in Hogs-Hogs-Hosgmeade, si ati veniti sa sarbatoriti alaturi di mini si Jacky !'',am tipat in microfon, strangand sticla de Jack Daniels, de parca era o jucarie de plus. Cateva persoane care pareau normale, si neafectate de bautura radeau, si se tavaleau pe canapea. Am ridicat din umeri, plictisita, si-am incercat sa ma dau jos pe de masa, insa in incercarea mea stupida, m-am impiedicat, si-am varsat continutul sticlei pe jos. ''Nuuuu .. Nuuu'',am inceput sa tip, disperata.''A murit Jackieee.. Nuuu ! ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,238 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,759 |