Slin C.Enchanting
|
24 Oct 2010, 22:53
|||
|
|||
24...Octombrie
Intelesul unei vieti care s-a nascut precum o lacrima de iubire.... Poate ca este doar o poveste, una in care esti liber sa crezi sau nu... Dar opreste-te macar o clipa si incearca sa te gandesti, sa simti cat de "fara cuvinte" este Iubirea. Nu exista destule cuvinte care sa-i defineasca sensul, exista doar ceea ce ramane in urma ei... Un zambet, o lacrima si dreptul unui suflet de a plange de dor ... cand simt cum dorul patrunde in sufletul meu plang....plang pana ce lacrimile imi seaca, pana ce simt ca doar sufletul mai plange!... ma ascund intr-un coltisor al meu si-i multumesc lui Dumnezeu ca pot sa plang!....e un mare noroc sa poti plange cand simti ca lumea ta se prabuseste....eu cred ca este singurul mod inofensiv de a te exterioriza, singurul care nu face rau celor din jurul tau.... e bine, e rau, nu stiu, dar acest lucru pe mine m-a tinut departe de depresii in cele mai grele momente, si au fost destule!!!...si cu fiecare lacrima cazuta, sufletul a devenit mai puternic de a infrunta mai bine toate piedicile si neimplinirile vietii....Cand sufletul plange si ochii plang....atunci sufletul cere iertarea...asa mi-a spus un preot duhovnic..si cred....se descarca energia negativa si prin lacrimi ne varsam amarul sufletului...apoi apare soarele,sigur...si radem iar,mangaiem sufletul cu vorbe ,cu trairi,cu sentimente,chiar daca trebuie sa le furam cateodata...dar noi stim cat valoram si asta-i puterea noastra....sufletul nostru se alimenteaza cu sentimente...Am tot mai mult sentimentul ca traim intr-o lume nebuna, in care abia mai avem timp sa respiram, daramite sa mai si iubim...."ne grabim spre moarte " si uitam sa facem poduri de iubire intre doua suflete.......Am inceput sa-ti scriu pe-o frunza o scrisoare despre clipele noastre frumoase, despre primavara-n care am agatat de ramura copacului in care rodesc fructele iubirii, sarutul meu dus de vant...despre cum alergam …vegheati de sus de pasarea iubirii...M-am saturat…ca inima mea sa fie o fortareata imprejmuita de un zid care in fiecare an devine mai puternic,,,mai impenetrabil…chiar vreau sa dau acest zid jos…Lacrimile fac bine, dar sa le stim numai noi, nu toti inteleg plansul nostru, nu toti inteleg durerea noastra.... nu avem nevoie de martori pentru a fi mai credibili...Iubirile mari si fericite n-au nevoie de martori, n-au nevoie de cuvinte... nici de spectacol, nici de artificii... Iubirea e o stare pe care o simti... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|