Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot
|
24 Oct 2010, 21:55
|||
|
|||
Am iesit tiptil din Camera de Zii a cercetasiilor.
Nu aveam deloc somn, si doream sa ma indrept spre un loc cat mai retras de lume. La ora 2 dimineata, cine sa cotrobaie prin Camera Necesitatii ? Mi-am cu mainile roba, si am inceput sa alerg pe holurile pustii ale Hogwartsului. Am ajuns in dreptul Camerei Necesitatii, si mi-am pus urechea pe usa, in speranta ca voi auzii daca se afla cineva inauntru. Am auzit niste sunete ciudate, apoi niste lovituri scurte. Am deschis usa rapid,observand-o pe Kasumi care aruncase o arma ciudata, fix in dreptul meu. ''Aaaaa !'',am tipat socata, in timp ce am sarit intr-o parte, protejandu-mi capul. ''Kasumi, ai innebunit?, am intrebat socata, privind arma ciudata, care era infipta in lemnul usii. Aceasta se intorse cu spatele la mine, pufnind, in semn de dispret. M-am ridicat de pe jos, verificand daca sunt intreaga. Dupa o cercetare amanuntita, am realzat ca eram vie si nevatamata. Am privit-o insistent pe Kasumi. ''Am auzit ca nu esti de partea lui Harry ..,am oftat trista, apropiindu-ma de ea. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot - by Kasumi Mikoto - 24 Oct 2010, 20:27
Re: Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot - by Ashlyn Meester - 24 Oct 2010, 21:55
Re: Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot - by Kasumi Mikoto - 24 Oct 2010, 22:08
Re: Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot - by Ashlyn Meester - 25 Oct 2010, 06:21
Re: Aproape te-am ucis fara sa vreau. Acum as vrea sa te ucid si nu pot - by Kasumi Mikoto - 28 Oct 2010, 21:49
|