Snowflakes in Hogsmeade .
|
24 Oct 2010, 21:58
|||
|
|||
Am inceput sa ma aum pe seama tuturor, dar nu intelegeam de ce faceam asta.
Deja terminasem 1 sticla intreaga de Cotnari,si incepeam sa ma simt prea libera, si sa merg 'prea drept'. ''Ihaaaaa'',am inceput sa tip in microfon, ca o nebuna. Toti si-au pus mainile la urechi, protestand din priviri. ''Daca Ev a avut curaj sa va marturiseasca ca inca mai este fata mare, eu va marturisesc ceva ..,am inceput eu, printre sughituri.''Eu si Jackie avem o relatie confidentiala, nu te supara Ashton...,am inceput eu, trista. Toti ma priveau socati, neintelegand despre ce vorbesc,numai 2-3 persoane radeau cu lacrimi, probabil cei care nu aveau nimic la bord. ''Adica Jackie Danielsu'',am soptit eu, ridicand din sprancene. Toti au izbucnit intr-un ras nebun. De data asta am reusit sa ma dau jos de pe masa, si m-am izbit de Slin in incercarea de a evada din sufrageria scarboasa si jesoasa. ''Unde meri, don'soara?'', soptii el, serios. ''Buna Seara !,am tipat in urechea lui, imitandu-l pe Garcea. Am inceput sa alerg ca o nebuna prin sufragerie, aruncand cu bucati de pui in toata lumea. ''Na si tie,am soptiti, aruncand catre Helena un tamp de pui.''Si tie, alcoholico,am aruncat catre Rose. ''Huh, da cald ii aici .., ofta Ashton. In acel moment am deschis geamul, si cativa fulguleti de nea au intrat prin geam in incapere. Aerul rece, se izbii de fata mea, si ma adormii instantaneu. Ceilalti probabil n-au observat, dar, NINGEA. ''NINJEEEEEEEEEEE !'',am inceput sa tip ,disperata, aruncandu-l pe Jackie in sus. OOC: Acum puteti sa va abonati, dupa mine ![]() P.S. :Va iubesc, petrecerea asta e grozava =]]]]] ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,240 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,760 |