O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
24 Oct 2010, 23:05
|||
|
|||
Scrisoarea aceea era scrisa din toata inima.Ma abtineam sa nu plang de fiecare data cand eram in preajma prietenilor,pentru ca atunci cand voi muri sa isi aduca aminte de mine ca persoana care indemna bucurie si nu tristete.Cum mi'a zis un prieten foarte bun odata....
Mai bine sufar singur decat sa sufere oricare dintre voi....
M'am uitat la Cryss si am vazut ca si ei i'a scapat o lacrima nevinovata pe obraz.O lacrima mi'a scapat pe furis si picatura de suferinta a cazut pe scrisoarea primita.A inundat un sigur cuvant: 'Iarta-ma..' Pentru ce trebuia s'o iert?Ea nu gresie cu nimic in lumea asta nedreapta.A fost mereu alaturi de mine,si mereu a resuit sa ma inteleaga cand toti ceilalti nu vedeau in spatele cortinei.In mine se jucau doua roluri dintr'o piesa...lumea vedea numai un rol,dar ea reusea sa vada si celalalt!Era drept sa sufere din cauza mea? Am pus scrisoarea lui Cryss pe jos si mi'am scos cealalta scrisoare pe care o scrisesem pentru el.Am asezat cele doua hartii una langa alta si m'am indreptat privirea catre prietena mea. "-Fii atenta!Vezi cele doua hartii?"am intrebat eu pe un ton ferm. Ea se uita la mine,dar nu a raspuns.Nu intelegea ce vreau sa spun defapt printre randuri asa ca am continuat... "-Cele doua sunt strans legate una de cealalta!'Prietenia' si 'Iubirea'..." Ma uitam fix in ochii ei fara ca sa schimb directia nici o clipa.Am lasat'o sa se gandeasca la ce am zis,si la cele doua cuvinte extrem de importante intr'o viata de om absurda.Pentru ca oricat de grozavi sar crede un om,defapt nu duce decat o viata absurda si poate cu nimic mai altfel decat un altul de pe planeta. Am luat ambele scrisori in mana.Scrisoarea lui Cryss o tineam strans in mana dreapta si ceea scrisa de mine in mana stanga. "-Cryss,eu nu le voi pastra pe ambele! Pentru ca una este mai importanta decat cealalta,intelegi?" Ochii ei in lacrimi s'au cutremurat la auzul cuvintelor rostite de mine.Am vazut ca a ramas nemiscata si astepta sa actionez...Probabil ii era frica de alegerea mea pentru ca nu stia exact ce gandesc.Lacrimile isi faceau deja aparitia pe chipul ei si astepta....astepta...si astepta... Am lasat scrisoarea sa zboare si sa fie luata de vant.Sa dispara in aer sau sa se transforme intr'o frunza doborata la pamant.Sa ramana doar o amintire trecatoare printre anii de fericire si triste. Ma uitam cum scrisoarea e luata de dor si nu se va mai intoarce niciodata.Cealalta scrisoare o tineam bine in mana si nu lasam sa scape din ea nici un cuvant. "-Inteleg ca iubirea inseamna foarte mult pentru tine,si iti accept alegerea!"zise Cryss aproape soptind cuvintele. "-Imi este importanta iubirea,dar nu mai importanta prietenia.Scrisoarea scrisa de mine acum zboara ca o pasare in voia ei,dar ce ai scris tu va ramane mereu langa mine.Chiar daca dupa ani se va pierde foaia,nu voi uita niciodata.Mi'am dat seama ca nu sunt singura care sufera de o iubire interzisa,sau neindeplinita....dar sunt sigura ca nimeni din Univers numai are asa o prietena ca tine!" No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|