~Escapada Nocturna~
|
25 Oct 2010, 11:56
|||
|
|||
Ironia intr'adevar isi facuse aparitia in vocea femeii misterioase.Paraca era inecata in durerea noptii,dar refuzam sa cred ca avea ganduri pasnice.Ma uitam la Rose sa vad reactile ei.Pana la urma eram doar in anul II si nu aveam prea multa experienta in magia neagra sau Devoratori.Putea sa ne atace in orice clipa fara ca sa imi dau seama ca umbrele din jurul meu se misca.
"-Nu trebuie sa va faceti griji fetelor.Eu sunt de incredere...nu aveti incredere cumva in mine?"a intrebat pe un ton ferm si apasat. Ce as putea sa raspund?"Nu mi se pare ca suntei de incredere si ca suntei intunecata?"Ceva nu se potrivea. Era o femeie mica de statura si un pic cocosata.Alaturi de ea sedea o pisica neagra si in mana avea un baston alb. "-Baston alb nu au numai cei orbi?"am intrebat eu cat se poate de incet pe Rose.Nu cred ca ma auzise pentru ca nu a zis nici un cuvant dupa ce am rostit eu cuvintele. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|