Snowflakes in Hogsmeade .
|
25 Oct 2010, 14:28
|||
|
|||
Am inceput sa rad cu lacrimi, intinsa pe jos, cand am observat-o pe Rose care mergea de parca avea un bat bagat in partea dorsala.
Toti radeau de se prapadeau, numai Rose avea o fata furioasa, de zici ca acum avea sa ne omoare pe toti. S-a trantit pe bat, luand o sticla de Angelli in mana, tinand-o intr-o imbratisare stransa. Toti o priveam amuzati, incercand sa ne abtinem rasul. ''Ceee?, urla ea, furioasa.''Eu cu Angelli ne iubim de la prima picatura.Lasa-ti-ne sa stam in intimitate. Omnul are nevoie de intimitate !, replca ea, nervoasa, incepand sa sarute sticla de Angelli. Slin o privea, cu o spranceana ridicata, tinand mana dreapta ridicata in sus, cu o sticla de Cotnari. ''Si ea care zicea ca n-o sa fie beata .., se planse el de Rose. ''Slin, nu tii un toast pentru fericirea si enternitatea mea?,am intrebat nervoasa, strafulgerandu-l cu privirea. ''Ba da , ba da, sarii el, apucand microfonul. Timp de cateva secunde isi drese vocea, apoi incepu, umil, precum un preot sa ne impartaseasca cuvintele lui sfante: ''Ne-am adunat aici, in aceasta zii sfanta, sa sarbatorim implinirea zilei de 18.., aa.., isi bloca el limba-n gura.'' Sa fie Domnu' cu tine, sa-ti ierte pacatele, si sa te mustreasca Domnu', sfarsii el, vesel. Pret de cateva secunde in camera era o liniste monstruala, toti erau cu fetele sparte, ca mai apoi dupa cateva secunde toti au izbucnit intr-un ras nebunesc, numai Rose privea nervoasa catre toti. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
A trip to Hogsmeade | Valentino Gaunt | 3 | 1,301 |
11 Dec 2011, 05:23 Last Post: John Miller |
|
In Hogsmeade | Alice Morris | 11 | 2,227 |
22 Aug 2011, 22:12 Last Post: Aubrey Anderson |
|
Prin Hogsmeade | Helena Daphne Rose | 9 | 1,754 |