Un nou inceput
|
25 Oct 2010, 15:23
|||
|
|||
Right here, right now
I’m looking at you and my heart loves the view 'Cause you mean everything Right here, I promise you somehow That tomorrow can wait for some other day to be But right now there’s you and me.. Nick ma privi incurcat pret de cateva secunde, dupa care se aseza pe pamantul umed. Imi facu semn sa ma asez si eu, dar ceva imi spunea sa nu o fac. Am aprobat totusi incetisor din cap si m'am asezat langa el. "-Ginny?" am intrebat eu, cu o urma de zambet in glas. "-Da?" murmura ea, privind luna ce trona in mijlocul cerului asemenea unui rege trimis in exil. Mi'am pierdut sirul gandurilor, dar cercetasa nu paru sa dea importanta. Nick imi gasi mana stanga si o acoperi cu mana lui. Era atat de calda, sau..cred ca eu eram cea congelata. Curand, am ajuns sa'mi pun capul pe umarul lui si sa ma las furata de peisaj. Era atat de frumos, o noapte rupta parca din povesti. Si totusi, gandul imi era in continuare la el. Ce trebuia sa fac ca sa'l uit? De ce nu puteam sa trec mai departe..sa ma bucur alaturi de Nick? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|