~Escapada Nocturna~
|
25 Oct 2010, 19:43
|||
|
|||
Stiam ce simte Rose.Stiu cum e sa iti pierzi pe cineva drag.Si doar pentru ca nu am obrajii uzi,chiar nu inseamna ca nu plang.Stiam ca o durea amintirea,dar in acelas timp sunt convinsa ca nu a uitat tot ce era mai bun din timpul trait impreuna.Iubitul ei a murit?Nu...a fost ucis.Este o diferenta mare.
"-Imi pare rau,Rose!"am zis eu cat se poate de sincer.Imi era mila de prietena mea,si am imbratisat'o cu toata puterea care o aveam."-El acum se uita la tine si iti trimite praf de stele asupra ta,si te protejeaza.Chiar daca numai e pe Pamant,iubirea inca exista!" Incet i'am dat drumul din imbratisarea mea si am prins'o de mana aratand cu degetul directia pe care o tintisem ca sa continuam drumul. OOC: scuze ca nu am scris mult da nu aveam inspiratie...data viitoare scriu mai mult No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|