Thread Closed 
Un drum presarat cu petice de frunze si praf de vise...
25 Oct 2010, 20:08
"Singurul secret in viata este sa nu iti fie teama. Niciodata sa nu iti fie teama de ceea ce vei deveni...", rosteam eu aceste cuvinte, fara noima pentru unii, insa in esenta lor aveau un sambure de adevar, ceva de care toata lumea se temea... niste cuvinte mult prea DIRECTE !

'oFF.....Trebuie sa inteleaga ca nu-i putem schimba pe oameni, ii putem doar ajuta sa descopere ceea ce se afla deja in ei...', imi spuneam eu, nevrand sa rostesc nici un cuvant, caci gura-mi era lacat incatusat.

"Stai... Nu ne poti lasa aici !", tipa si Ema.
"Da... ne poti lasa aici, dar nu-ti poti lasa aici propriul suflet, chinuit de durerea unei morti care are loc doar in mintea ta , insa care te doare. Chiar daca acum trupul tau fuge departe de noi si de tot ce inseamna a-ti descoperi propria fiinta, tu esti inca aici ! Chiar aici ! " , am tipat eu aratandu-i locul in care statuse mai devreme...
"Daca nbu infrunti acum ceea ce ai de infruntat, atunci nu vei infrunta niciodata nimic, iar candva lucrurile vor lua o intorsatura nedorita.. Una importriva ta ! Nu fugi, ci infrange !", mi-am strigat eu vorbele in intuneric, parca asteptandu-ma la un raspuns din partea lui Ruthie.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Un drum presarat cu petice de frunze si praf de vise... - by Scarlett Soul - 25 Oct 2010, 20:08