Viizita nocturna~
|
25 Oct 2010, 20:08
|||
|
|||
Ma uitam la Ruthie si nu stiam ce sa ii spun . Parea ca se simte atat de rau,oare ce patise? Nu doream sa o deranjez,dar totusi vroiam sa o intreb ce facea. Yuky imi facuse semn sa tac,probabil ca avea dreptate ce puteam sa fac? Am vazut un vas si am rostit incet "Aguamenti". Apoi i-am zis lui Ruthie incet ,observasem un pahar pe o masuta cam rupta:
-Poftim ,bea putina apa,poate iti vei reveni! In timp ce asteptam ca fata sa aiba o anumita reactie ma uitam la verisoara mea si ii dadusem ei paharul pana Ruthie il va refuza sau il va accepta. Ma uitam in jurul meu dupa un scaun sa ceva ,orice unde sa stau jos... Tot mutandu-mi privirile dintr-o parte in alta am zarit un fel de bancuta de un maro cam sters,prafuita si era clar ca era veche.. M-am asezat,fiindca acum simteam o oarecare ameteala. Camera incepuse sa se invarta in capul meu ,iar ameteala devenea tot mai profunda. Oare ce se intampla ? Era de vina acest loc,aceasta casa care uneori iti putea da niste fiori de neinchipuit? Aveam de gand sa ies cat mai curand de aici,dar nu puteam sa o las pe Ruthie singura.. Oare se simtea mai bine?Oare va accepta paharul cu apa? Yuky se uita la mine nedumerita.. Nu stia ce se intamplase cu mine,de fapt nici eu nu prea stiam...Stiam doar ca ma apucase o ameteala puternica... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|