Thread Closed 
~Escapada Nocturna~
25 Oct 2010, 20:12
"-Sunt sigura ca odata va veti intalnii.Poate intr'o alta viata va veti revedea,sau intr;o alta lume va mai exista flacara iubirii voastre!"am incurajat'o pe Rose.Merita tot ce e era mai bun pentru ca era o persoana buna si amabila.De a lungul timpului a suferit destul,si a pierdut tot ce ii era mai drag.
Ma uitam la stele din nou si din nou fara sa ma satur de tabloul infinit pe care o picatau.Fiecare stea este un suflet de om care a parasit aceasta lume sau inca nu.

"Acolo undeva sunt si eu!Este mama...prietenii...toti la care tin...acolo este iubitul lui Rose...si ea este acolo!"
Toti ne vom intalni cand va veni timpul sa ne eliberam.Dar orice se va intampla tot ce va ramane vor fi amintirile.Poate corpul paraseste spatiul,dar sufletul niciodata!

Am ratacit in continuare pe strada aceea unde s'a creat o nou prietenie,si inca o amintire a fost scrisa in marea carte a Universului.

No music = No life!

Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!

To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine...
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 12:58
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 13:18
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 17:29
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 17 Oct 2010, 19:52
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 20 Oct 2010, 15:36
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 11:56
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 16:47
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 19:43
Re: ~Escapada Nocturna~ - by Layla Wong - 25 Oct 2010, 20:12