Un nou inceput
|
25 Oct 2010, 23:36
|||
|
|||
"El poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate" "-Ginny?" Bell se intoarse spre mine cu o privire ce nu puteam sa o deslusesc. "-Da?" m'am uitat la ea pret de cateva clipe,apoi chipul lui Josh imi atrase atentia. Era asa de frumos in lumina lunii. Era mirific. Doamne,cum poate fii un baiat asa de perfect? Si nu in ultimul rand de ce imi aduce aminte de el? M'am lasat purtata de val si m'am asezat pe iarba pe spate cu ochii la stele. La cateva secunde se aseza si Josh langa mine privind cerul instelat. "-Vezi,acea forma este galaxia fecioarei!" imi spuse aratand cu mana conturul unei fete. "-E atat de frumoasa,Josh pe tine de pasioneaza astronomia? eu o ador! Dar stii cel mai mult ma sperie quassari sunt asa de inspaimantatori." Era dragut Josh si aveai ce sa discuti,nu te plicitiseai in prezenta lui. Era asa dragalas cand zambea si i se formau acele gropite adorabile in coltul gurii. Nu stiu cat timp am stat asa,dar stiu cand bratul lui Josh se puse pe dupa umerii mei frecand constant locul incercand sa ma incalzeasca. Era asa bine,as fi stat asa o vesnicie,nu m'as satura nici daca as avea o eterniatate la dizpozitie. Oare ma indragosteam? Oare asta este dragostea adevarata? Asa simti cand te indraogstesti?Simti ca nimci in jurul tau nu mai conteaza decat el? Oare fostul era doar o joaca pentru mine? doar un capriciu? Atunci de ce il regasec pe el in Josh? Chiar vreau un nou inceput,dar oare sunt pregatita? Oare pot sa il primesc in viata mea? Sau e si el la fel ca toti ceilalti? Mi'e frica ce sa fac? OOC: Ok,sper sa fi iesit ceva calumea ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|