O noua fila...
|
26 Oct 2010, 07:16
|||
|
|||
'Ohh, uneori as vrea pur si simplu sa vad dincolo de oameni, dincolo de cosmic, dincolo de pamant, uneori as vrea sa fiu singura care stiu misterul Pamantului, numai ca sa nu ma mai strofoc atata pentru ziua de azi, pentru cea de maine...'
Acesta fusese un gand atat de pasnic, nu doaream altceva decat liniste, liniste si pace. "Insa uneori ne dam seama prea tarziu ca am pierdut ceva si este imposibil sa aducem acel ceva pe calea cea buna..... Pur si simplu pierduti printre nori gri, caci atunci zidurile puterii se sfarama, ramanand doar o vaga pojghita ce ma protejeaza de lume.", am intervenit eu, parc' raspunzand la intrebarea nerostita a lui Slin. "Mda.... o viata scurta, dar cum e ea scurta.. de multe ori nici macar asa nu stim ce sa facem cu ea !", m-am adresat eu din nou, dar de data aceasta Emei. Apoi mi-am lasat pletele in vant si vroiam sa continui drumul pe care-l incepuse,.... asta daca nu m-ar fi prins o mana de umar. O atingere atat de ferma, atat de delicata, incat puteam simti degetele lungi si subtitri cu se inclestau in jurul meu. 'Hmmmm, deci asta inseamna sa mai stau ?', m-am intrebat eu in gand. OOC : Sper ca nu-i nimic ca m-am bagat Ohh nu va saparati nu-i asa ? Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O noua prietena | Charlotte Ambrosine | 8 | 1,507 |
26 Oct 2008, 19:00 Last Post: Charlotte Ambrosine |
|
O descoperire noua | Kennya Allen | 3 | 1,196 |
03 Sep 2008, 17:38 Last Post: Lyra Dust |