Bad Moon Rising
|
26 Oct 2010, 15:08
|||
|
|||
Bell pufni si incerca cu disperare sa nu incepa sa urle.
"-Desiree Katherine Rose!" spuse ea, facand o mica pauza. "-Mmm?" intreba cercetasa, bucurandu'se din plin de savoarea tigarii. "-Daca nu iesim vii de aici si ultimul lucru pe care mi l'ai spus a fost legat despre tigari, am sa te strang de gat" mormai Bell. "-Cred ca voi fi deja moarta" chicoti Desiree, sumbru. "-Nu conteaza" replica Bell, privindu'si prietena. Incepea sa'i fie frica, chiar daca se straduia din rasputeri sa nu o arate. De ce ajunsera acolo?! De ce nimerisa sub blestematul ala de strjar?! Si cine era cadavrul? Ma rog, omul ala decedat.. "-Ma intreb, oare cine o fi barbatul pe care l'au omorat astia doi" spuse cercetasa, iar Dess ridica din umeri. "-Nu l'am mai vazut niciodata" spuse ea, meditativ. "-Si totusi, imi pare atat de cunoscut" ofta Bell, cu privirile intunecate din cauza fumului de tigara. "-Sigur nu vrei?" ranji Desiree. "-Mnu" mormai cercetasa, cu un zambet sec. "-Ok, tu pierzi" raspunse Dess, indiferenta. Un sunet de usa deschisa, dupa care doua voci se auzira de la etaj. Cineva cobora in pivnita unde cele doua erau tinute prizoniere.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|