~Saturday Relaxing~
|
26 Oct 2010, 18:26
|||
|
|||
M-am trezit sambata dimineata cu un chef de plimbare. Eram putin cam adormita asa ca mi-am spus ca voi iesi la aer . M-am uitat pe fereastra din turnul Ochilor-de-Soim si parea o zi perfecta pentru a vizita strazile Hogsmeade-ului.Razele soarelui de dimineata parca ma chemau afara,iar cerul senin imi incanta privirea. M-am indepartat de geam si m-am gandit ce sa fac. Am vazut jurnalul trantit intr-o parte a patului ,iar deasupra cufarului am observat roba care parca astepta sa fie imbracata,asa ca nu mi-a luat mult sa ma gandesc,am apucat-o repede,m-am imbracat si am iesit din turn. Mi se parea mie sau era prea devreme? Pe Coridoare nu se auzea nimic,nu se vedea nici-o miscare,parca nu ar exista oameni in jurul meu.
Am dorit sa cobor scarile cand am observat o roba cu insemnele Viperinilor. M-am uitat mai bine si am zarit-o pe Ronnie. Am salutat-o cu o voce cam morocanoasa...Din cauza ca era prea devreme apoi m-am gandit sa o intreb ceva: -Hei,Ronnie,ai chef de o sambata prin Hgsmeade.? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~Saturday Relaxing~ - by Rosalie Vivienne Alden - 26 Oct 2010, 18:26
Re: ~Saturday Relaxing~ - by Luna Slytherin - 12 Nov 2010, 21:52
Re: ~Saturday Relaxing~ - by Rosalie Vivienne Alden - 12 Nov 2010, 22:05
|