Dor de vechiile aventuri .
|
26 Oct 2010, 21:48
|||
|
|||
... dar se razgandi. Fu randul baiatului sa ridice o spranceana si zambira amandoi amuzati. Deci era stabilit, nu va afla nimeni.
"-Deci, pentru inceput, ma bucur ca nu vei spune la nimeni. In concluzie, chiar de ar fi sa sfarsim sfasiati de fiarele Padurii Interzise, chiar de ar fi sa ratacim zile si nopti in cautarea lupului, chiar de ar fi sa fiu exmatriculata de la Hogwarts si tie sa nu ti se mai permita sa..." "-Heey, heeeey, Saamantha!" incepu uimit si cu o expresie de-a dreptul uluita, Ashton. Samantha incepu un chicot care dadu in ras. "-H-hey, glu-glumeam." spuse ducandu-si o mana la fata, printre chicote. Isi drese glasul si inclina usor din cap, adoptand o expresie ceva mai serioasa. "-Nu, deci, glumeam, prespun ca nu vom ajunge chiar asa departe... " "-Presupui?" "-Pai.." "-Saaam!" "-Ok, there's no no way we will go that far!" spuse intr-un sfarsit."-Oricum, pentru inceput, trebuie sa ii tratez ranile --oarecum superficiale, din fericire-- dar chiar nu am idee ce i s-a intamplat. Tremura tot si schiopata. Chiar m-a muscat." si facu o pauza, ridicand in sus mana stanga, bandajata subtil. Baiatul a parut dintr-o data ingrijorat asa ca fata a adaugat rapid, observandu-i reactia "-Daar, rana a fost dezinfectata, spalata, bandajata, stii tu... nu-ti fa griji, nu mana conteaza acum si in plus, vina a fost a mea." spuse zambind si-si dadu o suvita pe spate. Ar fi trebuit sa-si tina parul prins. Firele negru-roscate, usor ondulate, mai mult o incurcau. "-Hmm, deci pentru inceput ai avea nevoie de niste vraji de vindecare. Episkey ai incercat?" intreba binevoitor si merse de partea opusa a bibliotecii. Se aseza pe vine, cautand cu atentie ceva prin raftul de jos. Samantha il urmarea intrigata. "-Da, am incercat, si nu a mers decat la cateva zgarieturi..." spuse fata oftand. "-Ciudat... hmm... ah, am gasit!" spuse entuziasmat, fluturand o carte mica, de catifea verde-inchis prin aer. Samantha deslusi titlul "Manual de prim-ajutor" "-Nu mai bine mergem la masa?" intreba soimeanca si facu semn cu capul inspre masa de lectura din apropiere. ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 21 Oct 2010, 21:52
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 22 Oct 2010, 09:31
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 22 Oct 2010, 17:05
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 22 Oct 2010, 21:33
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 23 Oct 2010, 19:41
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 24 Oct 2010, 11:42
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Ashton Blake Lively - 24 Oct 2010, 18:42
Re: Dor de vechiile aventuri . - by Samantha Hawkins - 26 Oct 2010, 21:48