Halloween Party
|
27 Oct 2010, 15:21
|||
|
|||
Trick or Treat
![]() M-am trezit dimineata cu un entuziasm declarat. Era petrecerea de Halloween, Sala Mare acum ne astepta cu bratele deschise pentru o zi de neuitat. Eram atat de curioasa in ce se vor masca si imbraca prietenii mei,fiindca va fi un bal mascat,unde probabil vor exista o multime de costumatii care aveau sa impresioneze si sa socheze intreaga sala. Eu imi pregatisem costumul,machiajele..Tot. Abia asteptam ca toata aceasta activitate sa se desfasoare,deci am pregatit totul cu o zi inainte. Ma gandeam ce vom face,de fapt cu ce vom incepe. Am privit ceasul bosumflata observand ca mai am inca o lunga ora de asteptat pana eu si o multime de alti colegi,prieteni ne vom afla in sala. Ce puteam sa fac acum? Mi-am mai verificat inca odata hainele,incaltamintea,orice mic detaliu. Apoi am deschis un mic carnetel in care am notat cateva activitati pe care m-am gandit sa le desfasuram si de fapt,notasem aproape tot. Nu doream sa fac exact cum e acolo,fiindca lucrurile vor veni de la sine si doream sa fie o petrecere libera,la care sa ne destindem putin,cu alte cuvinte sa fie o mare distractie. Apoi mi-am luat jurnalul din cufar si am inceput sa scriu cum ma voi imbraca. Eram atat de entuziasmata incat nu mi-am dat seama cat de repede trecuse timpul ,ce mult scrisesem in jurnal,mai mult de o pagina. am chicotit la gandul ca atunci cand se va termina Halloween-ul voi avea si mai multe de scris. Acum gata,lasand copilariile mele deoparte mi-am luat rochita neagra de pe pat si am luat-o pe mine cu multa grija,m-am incaltat,m-am machiat cat de straniu puteam pentru a parea o vampirita si mi-am luat manusile delicat. Aveam emotii mari acum. Fetele de la Ochi-de-Soim se pregateau si ele de petrecere,am coborat inainte pentru a ura un calduros "Bun Venit!" tuturor. Speram sa fim cat mai multi,iar distractia sa fie cat mai mare. Am iesit incet pe tocuri din Turnul Ochilor-de-Soim dupa ce le-am urat fetelor un succes pentru a se termina de aranjat cat mai repede. Cu pasi marunti,emotionata,am intrat in Sala Mare privin totul din jurul meu ,m-am uitat in sus la tavanul decorat cu dovleci si in restul salii unde tot era cate ceva decorat,parea atat de frumos,acum eram zambitoare. M-am dus timid spre locurile profesorilor si am zis de acolo : "- Bun-venit tuturor! Din acest moment va incepe petrecerea!" Am zambit apoi am luat un loc asteptand sosirea elevilor,profesorilor... ooc:Costumatia mea: ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,660 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,298 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,408 |