Halloween Party
|
27 Oct 2010, 15:32
|||
|
|||
M-am trezit la intrarea razelor de soare in ochii mei.M-am strambat putin apoi am deschis incet ochii si am cascat.M-am dat jos din pat si m-am uitat pe fereastra,azi era o zi frumoasa.Am zambit si m-am uitat si la Sasha,bufnita mea care statea cuminte in colivia sa.
Aveam vaga senzatie ca uit ceva.Ooh Doamnee!! Azi era petrecerea de Halloween!!Cum am putut uita!? M-am apucat de pregatire.Mi-am scos din dulap costumul si aripile si apoi m-am imbracat si machiat.Am coborat repede in Camera de Zi a Cercetasilor,riscand sa-mi rup gatul la ultima scara.Am iesit ca fulgerul din camera si m-am indreptat spre marea sala. "Va fi asa frumos azi!" ma gandeam in timp ce alergam spre sala. Cand am intrat am observat-o pe Rose.Cum puteam sa nu o observ!?Rochia neagra cu care era imbracata i se potrivea ca o manusa. Si ea ma observase,pentru ca de acolo de unde statea mi-a facut cu mana vesela.I-am raspuns la fel si m-am indreptat spre ea,observand cat de frumos era decorata Marea Sala. -Hei Rose!Totul este superb!Decoratiunile,totul!Ai facut o treaba mai mult decat excelenta!Si apropo arati superb! i-am spus cand am ajuns la ea si am imbratisat-o. OOC : costumasuul meu :: ![]() Costum de TinkerBell.. ![]() Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,320 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|