Thread Closed 
Snowflakes in Hogsmeade .
27 Oct 2010, 17:15
OOC: Sa-mi ziceti prin PM ce is in pachetele ce mi le-ati dat, ca sa stiu ce sa zic cand le deschid Finna))

Am zambit amuzata, apoi m-am ridicat de pe canapea brusc, simtind cum totul se invartea in jurul meu.
Ashton obeservandu-ma asa ametita, ma prinse repede de amandoua mainile.
''Vrei sa te sinucizi ?'', suspina el.
''Nuuu'',am raspuns socata, privind spre Jackie.''Nu vreau sa-l las singur ..,am oftat, trimitandu-i un pupic sticlei de Jack Daniels.
''Ash, trebuie sa iti revii, ok?'', ofta el.''Ori iti revii, ori punem capat petrecerii., raspunse, sincer.
''Cum se poate asa ceva, Ashton?,am spus, socata.''E doar ora 4.'',am zambit.

Ashton isi daduse ochii peste cap, plictisit, apoi imi dauduse frumu' mainilor, observand ca acum eram in stare se ma tin pe picioare.
I-am aruncat un zambet, ca si-un fel de 'Multumesc', apoi am scos din trusa medicinala 2 pachete de Algocalmine.
''In caz ca aveti nevoie ..'',am spus, aratand spre cele doua pachete, insa toti erau preocupati sa iti trateze durerile de cap stand pe geam.
''Ok, deci. Vreau sa deschidem cadourile, apoi, ne jucam ceva mai normal, ca se disparar durerea de cap, ceva de genu' adevar provocare sau procente.,am spus, vesela.''Numai sa deschidem ca doruile, la cerinta lui Rosalie.
Am apucat un cadou care era impachetat in roz, un cadou micut ,dar dragut.
''Wow.. este.. mirfic'',am spus, privind spre colier care era inauntrul pachetului.''De la Hayley , Hayl, mersi mult.,am spus, imbratinsand-o.''Imi pare rau ca n-ai ajuns mai devreme, sa vezi atunci distractie.
'' Nu-i nimc Ash.'',spuse ea, vesela, apoi continua.''Aceasta este colierul familiei mele, ceva mostenire de familie, si am decis sa ti-l daruiesc tie. Sper ca iti place.
Am privit-o socata. Cum putea sa-mi ofere mie mostenirea ei de familie? Oo, doamne. Avea o valoare sentimentala prea mare. Dar inainte se spun ceva, Hayley imi puse mana la gura, si se pregatii sa vorbeasca.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Snowflakes in Hogsmeade . - by Ashlyn Meester - 24 Oct 2010, 17:13
Re: Snowflakes in Hogsmeade . - by Ashlyn Meester - 27 Oct 2010, 17:15

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  A trip to Hogsmeade Valentino Gaunt 3 1,348 11 Dec 2011, 05:23
Last Post: John Miller