Halloween Party
|
27 Oct 2010, 19:36
|||
|
|||
"Masca..."
Mi-am privit rochia in oglinda iar apoi m-am intors spre o astropufa: "UNDE E MASCA!?" "Nu stiu. Nu te mai agita asa ca ti-o gasesc imediat" "UNDE AI PUS-O?" "Acum o sa o gasesc. Taci!" raspunse ea calma. Mi-am dat ochii peste cap si am facut o pirueta , rochia alba formand un cerc , din care au iesit niste lilieci. 'Buna marfa , mai Zonko' gandesc eu privind liliecii care intrara inapoi in rochie. "Uite-ti masca" ma intrerupse din gandire colega de camera. "Of, mersi!" Mi-am asezat masca pe ochi si mi-am pus parul peste ea. "Seman cu mine?" am intrebat-o. "Da. O sa fii usor de recunoscut" ma tachina ea. I-am scos limba copilareste si am aplicat un ultim strat de ruj rosu. M-am apropiat de oglinda si mi-am privit frumosii mei dinti de vampir. Am ranjit ca o pisica. "Cred ca esti gata." imi spuse Lory zambind. "Bine , am plecat. Chiar imi pare rau ca nu poti sa vii...dar oricum , promit sa aduc niste prajituri pentru diseara!" i-am spus. "Ook , sa nu uiti!" adauga ea razand. M-am apropiat de ea si am imbratisat-o. "Distractie placuta!" "Mersiiiiii" i-am raspuns trimitandu-i o "bezea" si inchizand usa dupa mine. *** Ajunsesem in sfarsit in Marea Sala , unde se tinea mult asteptata petrecere de Halloween. Zeci de dovleci zburau deasupra capetelor elevilor , care stateau la mese si priveau bucatele gustoase. Toti erau deghizati in diferite costume : scheleti , vampiri , pisici , fantome si multe altele. Mi-am privit rochia si am gandit: 'Cred ca voi fi la intaltime cu costumul meu.' Apoi am inceput sa caut persoane cunoscute. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anunt - Bal de Halloween | Bell Evans | 11 | 2,664 |
20 Nov 2011, 00:03 Last Post: Alexis Bee |
|
~Christmas Party~ | Rosalie Vivienne Alden | 32 | 6,322 |
27 Dec 2010, 05:11 Last Post: Evelyn Steel |
|
Party de Saint Andrew | Rain Drop | 11 | 2,413 |